Grote Markt Nijmegen

Nieuwsberichten

Op deze pagina vind je relevante nieuwsberichten, geordend per categorie. Het zijn vooral links naar nieuwsberichten op andere websites. De inhoud daarvan kunnen we niet beïnvloeden, we nemen de links op als we ze vermeldenswaard vinden. Met dank aan Marc Gaal van BottendaalGroen, zie ook de Nieuwsberichten-pagina van BottendaalGroen.nl. Heb je een tip voor de Nieuwsberichten? Stuur een e-mail naar .

Als je alle berichten wilt bekijken, scroll dan naar beneden. Wil je een filter zetten op zoekterm of berichtcategorieën, dan kun je dat in de volgende paragraaf doen.


Zet filter op zoekterm

Je kunt hieronder een zoekcriterium ingeven, dat mag elke gewenste term zijn (het hoeft dus niet een categorie te zijn). Klik daarna op Zoeken. Dan worden alleen de nieuwsberichten getoond die deze term bevatten. Wil je alleen een selectie op berichtcategorie, zet dan een filter op een of meer berichtcategorieën in de paragraaf hierna. Via Reset Search kun je opnieuw beginnen.


Zet filter op berichtcategorieën

Je kunt klikken op de categorieën: groen wordt getoond, rood wordt niet getoond. Je kunt op een categorie klikken om deze wel (groen) of niet (rood) in de te tonen selectie op te nemen. Met Hide all of Show all kun je snel alle categorieën rood of groen maken: met herhaaldelijk klikken loop je snel de lijst door. Standaard worden alle categorieën getoond.

Copyright

Als je interesse hebt in teksten of afbeeldingen van deze website

neem dan even contact op via .