Dank voor je aanvraag

Je hebt via het formulier op deze website een aanvraag ingediend voor een bezoek van een energiecoach van het Huis van Compassie. Na het invullen van het aanvraagformulier kom je automatisch op deze webpagina terecht.

Als het goed is, ontvang je binnen 24 uur een e-mail van ons. Dan is je aanvraag goed aangekomen. Indien je binnen 24 uur geen e-mail hebt ontvangen, dan is er iets misgegaan en kan het zijn dat wij je aanvraag niet goed hebben ontvangen. Neem dan contact op via .

Heb je dus wel een e-mail ontvangen dan hoeft je niets te doen. We streven ernaar dat je binnen één week een bericht krijgt over het vervolg.

Vervolg

In ieder geval hartelijk dank voor je aanvraag! Hoe gaat het nu verder?

  • we gaan als eerste stap je gegevens bekijken en zoveel mogelijk aanvullen met bijvoorbeeld het bouwjaar en – indien aanwezig – het energielabel.
  • we proberen zo de energiecoach zo goed mogelijk voor te bereiden voor het bezoek aan je woning.
  • daarna geven we je adres door aan een van onze energiecoaches (wie beschikbaar is en passend voor je situatie): de energiecoach zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om een afspraak te maken.

Vrijwilligers

De energiecoaches van het Huis van Compassie zijn allemaal vrijwilligers. Buurtgenoten, wijkbewoners, Nijmeegse burgers die u graag willen helpen. Het gaat daarbij om energie te besparen, voorkomen van vochtproblemen, zorgen voor goed ventileren en ook om het comfort van wonen te verhogen.

Copyright

Als je interesse hebt in teksten of afbeeldingen van deze website

neem dan even contact op via .