Energiecoach aanvragen

Via onderstaand formulier kun je een aanvraag indienen voor een bezoek door een Energiecoach van het Huis van Compassie Nijmegen.

Invulvelden met een * zijn verplicht. Vanwege de privacywet moet je akkoord gaan met de registratie van je gegevens in ons systeem. Zie ook onze Privacy Verklaring. Je kunt ervan uitgaan dat we heel zorgvuldig met je gegevens omgaan.

Het opsturen van de meest recente jaarrekening is niet verplicht, dit kan ook tijdens het bezoek aan de orde komen.

Lees eerst wat een Energiecoach van het Huis van Compassie doet: Energiecoach Nijmegen – Energieambassadeur Nijmegen. Het is mogelijk dat je in samenspraak met de Energiecoach een Energiefixer wilt inschakelen. Hoe uitgebreider je in onderstaand formulier je wensen invult, des te beter kun we je helpen en een passende energiecoach kunnen toewijzen!

Na invulling en verzenden van het aanvraagformulier, ontvang je de volgende dag een e-mailbericht met informatie over het vervolg.

Copyright

Als je interesse hebt in teksten of afbeeldingen van deze website

neem dan even contact op via .