Energiecoach aanvragen

Via onderstaand formulier kun je een aanvraag indienen voor een bezoek door een Energiecoach van het Huis van Compassie Nijmegen.

Invulvelden met een * zijn verplicht. Vanwege de privacywet moet je akkoord gaan met de registratie van je gegevens in ons systeem. Zie ook onze Privacy Verklaring. Je kunt ervan uitgaan dat we heel zorgvuldig met je gegevens omgaan.

Lees ook wat een Energiecoach van het Huis van Compassie doet: Energiecoach Nijmegen – Energieambassadeur Nijmegen. Het is mogelijk dat je in samenspraak met de Energiecoach een Energiefixer wilt inschakelen. Hoe uitgebreider je in onderstaand formulier je wensen invult, des te beter kunnen we je helpen en een passende energiecoach kunnen toewijzen!

Na invulling en verzenden van het aanvraagformulier, ontvang je binnen een aantal uur een e-mailbericht met informatie over het vervolg. Het is handig als je bij het bezoek van de Energiecoach de laatste energierekening bij de hand hebt.

Wat te doen als je geen e-mailadres hebt?

Vul dan bij je e-mailadres in: . Je ontvangt zelf dan geen e-mailbericht, maar de e-mail wordt dan wel correct doorgestuurd naar ons! Zorg er dan wel voor dat je telefoonnummer correct is ingevuld. Wij nemen telefonisch contact met je op.

Of je kunt telefonisch contact opnemen met Judith Schreurs van Bindkracht10, telefoonnr. 06 51042801.

(dd-mm-jjjj)

Copyright

Als je interesse hebt in teksten of afbeeldingen van deze website

neem dan even contact op via .