Wethouder Tobias van Elferen opent de avond

Klimaatborrel Bewonerssteunpunt Energietransitie

Date:
Time: to
Location: Thiemeloods, Leemptstraat 34

Help uw eigen buurt mee verduurzamen!

Het Bewonerssteunpunt Energietransitie organiseert op 25 mei 2023 al weer de 3e Klimaatborrel voor iedereen die de eigen wijk of buurt wil helpen verduurzamen.

Tijdens deze bijeenkomst kunt u kennismaken met de Patrick Hoogenbosch uit het Spijkerkwartier in Arnhem. Patrick is een echte inspirator en aanjager van allerlei energie initiatieven in Arnhem. Hij zal ons meenemen in een korte presentatie langs allerlei initiatieven in Arnhem. Daarna is er ruimte voor vragen. Vervolgens begint de borrel waar bewonersinitiatieven, duurzaamheidsambtenaren, energiecoaches en -fixers, duurzaamheidsondernemers enz. elkaar weer ontmoeten en nuttige informatie uit kunnen wisselen.

Deze bijeenkomst is een must voor iedereen die op energiegebied de handen uit de mouwen wil steken!

Het steunpunt is een gezamenlijk initiatief van actieve bewonersgroepen uit de wijken Hengstdal, Hees, Bottendaal, Altrade, Aldenhof, Ooyse Schependom, Energiecafé Mook en Middelaar en DuurzaamheidsCafé Berg en Dal met steun van de gemeente Nijmegen, het regionale Energieloket, Huis van Compassie en Energiecoöperatie WPN.

De bijeenkomst vindt plaats op 25 mei van 20.00 -22.00 uur in de Thiemeloods in Bottendaal, Leemptstraat 34. Inloop is vanaf 19.30.

Graag aanmelden via het mailadres:

Copyright

Als je interesse hebt in teksten of afbeeldingen van deze website

neem dan even contact op via .