Online informatieavond gemeente over hybride warmtepomp

Date:
Time: to
Location: Online: aanmelden!

Bespaar op gasverbruik met een hybride warmtepomp

Hybride warmtepompactie Nijmegen | RegionaalEnergieloket

Op 24 mei om 19:30 organiseren de gemeente (het Regionaal Energieloket) een online informatieavond. Dat is een live uitzending op internet. Hier wordt de actie stap voor stap uitgelegd.

  • Hoe werkt een hybride warmtepomp?
  • Is mijn woning geschikt voor een hybride warmtepomp?
  • Welke subsidies en leningen zijn er?
  • Hoe werkt de inkoopactie?

U bent zelf niet in beeld tijdens het webinar. Er is ruimte om vragen te stellen aan Regionaal Energieloket, de gemeente en de vakspecialist. U kunt zich aanmelden via onderstaande knop. Wilt u de avond later terugkijken? Meld u dan ook aan. U ontvangt na afloop een e-mail om het webinar terug te kijken.

Benieuwd of een hybride warmtepomp past bij uw woning en situatie? In samenwerking met de gemeente organiseren we een actie, waarbij we u gratis informeren en adviseren over de hybride warmtepomp. Het advies van de technische specialisten van Regionaal Energieloket wordt betaald door de gemeente. Zo weet u dat u onafhankelijk en eerlijk advies krijgt.

Alle voordelen van de hybride warmtepompactie op een rij:

  • Onafhankelijk advies
  • Scherpe prijs dankzij groepsvoordeel
  • Betrouwbare installateur
  • Altijd een offerte op maat

Inschrijven voor de collectieve actie kan na de informatieavond van 24 mei, tot en met 19 juli.

Alle informatie op een rijtje

Hoe weet ik of mijn woning geschikt is voor een hybride warmtepomp? Welke hybride warmtepomp heeft een scherpe prijs-kwaliteit verhouding? En hoe kies ik een betrouwbare installateur? Om deze vragen goed te beantwoorden heeft u best wat kennis nodig. Om het u makkelijk te maken hebben onze technische specialisten het uitzoekwerk al voor u gedaan.

Installateurs in de regio zijn gevraagd om een aanbod te doen. Op basis van ervaring, garanties en prijs hebben onze technische adviseurs het beste aanbod gekozen. Vervolgens is een vaste prijs met de installateur afgesproken. Zo komt u niet voor verrassingen te staan én kunt u goed geïnformeerd een keuze maken.

Copyright

Als je interesse hebt in teksten of afbeeldingen van deze website

neem dan even contact op via .