Inloggen

Over deze website

We staan voor een grote uitdaging. Wetenschappers publiceren het ene na het andere rapport dat het niet goed gaat met onze aarde. “We moeten van het gas af”. In vele andere landen is juist het overgaan naar gas een enorme stap voorwaarts. In Nederland kennen we het Klimaatakkoord, de blauwdruk voor de “energietransitie”: een plan dat ervoor moet zorgen dat we minder broeikasgassen uitstoten om de opwarming van de aarde te beperken.

Ondertussen hebben burgers te maken met enorme prijsstijgingen voor energie. Huiseigenaren moeten aan de slag om hun huizen energiezuiniger te maken. Veel burgers, zowel huurders als huiseigenaren, komen enorm in de knel door onbetaalbare energierekeningen.

Energiearmoede

Vanuit het Huis van Compassie in Nijmegen willen wij als Energiecoaches en Energieambassadeurs mensen zoveel mogelijk helpen bij het probleem van de stijgende energiekosten. De energietransitie is noodzakelijk, maar ‘haalbaar en betaalbaar’ is die transitie niet voor veel groepen in de samenleving. Minister Jetten kan dan wel zeggen, dat hij deze slogan niet meer wil horen, maar het is bittere realiteit dat veel mensen te maken krijgen met energiearmoede.

Openbaar en een stukje voor onszelf

Energieambassadeurnijmegen.nl heeft een openbaar en een besloten gedeelte. Op de openbare webpagina’s geven we informatie over informatie over energie in het algemeen. Ook komen diverse aspecten van de energietransitie aan bod. Onder het menu Info over energie hebben we diverse webpagina’s met informatie opgenomen. Neem gerust een kijkje.

Daarnaast bevat deze website een besloten deel, bedoeld voor de energieambassadeurs en energiecoaches in onze teams van het Huis van Compassie te Nijmegen. We wisselen via deze website informatie uit. Het is voor onszelf een naslagwerk, over onze projecten en planning. Het besloten deel is alleen toegankelijk na inloggen.

Voor vragen of opmerkingen kun je contact met ons opnemen:

Copyright

Als je interesse hebt in teksten of afbeeldingen van deze website

neem dan even contact op via .